Ny bus imponerer mellem Aarhus og Berlin

Vores nyeste luksusbus er denne Scania Van Hool. Det er en sand busperle, og vores kunder har taget godt imod den på Tysklands-strækningen mellem Aarhus og Berlin.

Som passager har man stor glæde af de gode adgangsforhold, et godt indeklima, komfortable sæder og meget mere. Og har man cykel med, så er der god plads til opretstående cykler i det 14,5 kubikmeter store bagagerum, der også kan rumme et hav af bagage. Den store kapacitet gør, at vi både kan passe godt på dit rejsegods og samtidigt tilbyde vores chauffører optimale arbejdsbetingelser.

Tidligere har vi fortalt om, at vores luksubusser er det mest miljørigtige valg, hvis du skal rejse mellem Jylland og København (læs mere her). Dette faktum bliver kun understreget af, at denne bus går op til 15% længere end vores øvrige busser på en liter diesel.

I Busmagasinets juni udgave 2015 finder du en artikel om den nye bus. Her fortæller vores direktør, Jess Abildskou, om sine oplevelser med den første af flere Scania Van Hool busser i Abildskous flåde. Læs mere her: http://goo.gl/iz1sRN.

Tilbage