Menu

Bussen til den særlige lejlighed

Hvis du skal noget ekstraordinært, så fortjener du også ekstraordinær transport. Hvis du lejer en af vores VIP-busser, så lejer du også stil, klasse og komfort i højklasse.

Det er oplagt at vælge en VIP bus, hvis du skal afholde den fede polterabend, have et vigtigt kundebesøg, skal til firmafest eller noget helt fjerde. Vores VIP busser kommer selvfølgelig med egen chauffør, og det eneste du skal tænke over er, hvilket sæde du helst vil sidde på. 

Vil du gerne have en pris på en VIP bus?

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af en af vores VIP busser med chauffør, så kontakt os venligst via formularen i bunden af siden, via mail eller over telefonen.

+45 70 210 888
mail@abildskou.com

Hvad kan en VIP bus?

Udover at sikre transport med stil til 17 personer, byder vores VIP-busser på følgende:

 • Tonede ruder
 • Borde og lædersæder
 • Klimaanlæg
 • Ladestik
 • Køleskab
 • Kaffemaskine 

Bliv kørt i vores Mercedes VIP bus

Hvis kvalitet betyder noget for dig, så kan vi med det samme slå fast, at det gør det også for os. Når du lejer en VIP bus, lejer du en Mercedes, der bare fungerer. Den ser lækker ud, den kører lækkert, og den fuldender VIP-følelsen.

Tre fordele ved at leje en VIP bus

 1. Luksus, let og lækkert: I bliver hentet af vores søde og servicemindede chauffør, og det eneste I skal gøre er at læne jer tilbage og nyde de komfortable sæder og tanken om dagens arrangement. I bliver sat af ved jeres destination - og det er det!
 2. Tid til fordybelse, samtale eller ophøjet stemning: I skal ikke bekymre jer om selv at styre et køretøj, at finde adressen og gisp - en parkeringsplads! I kan derimod slå jer ned i samlet flok og lade turen begynde i fællesskab og sætte stemningen for dagens kommende begivenhed/er.
 3. Ankom med stil: en VIP bus skal se godt ud indvendigt og udvendigt, så stemningen er sat fra start til slut!

Eksempel på tur i en VIP bus

Dagen er endelig kommet! Det er tid til arrangement X! 

 • Kl. 8 holder VIP bussen og venter på jer med en glad og oplagt chauffør.
 • I placerer jer i bussens lædersæder og glæder jer til at slappe af på turen.
 • Chaufføren melder klar, og I sætter afsted mod destinationen.
 • I hygger, snakker, måske synger I en lille sang - men ingen kan se det, for bussen har tonede ruder.
 • I tager glade til arrangementet.
 • ....og når det er slut, holder VIP bussen og venter på jer, klar til at køre jer hjem.

Indhent tilbud på leje af VIP bus

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en VIP bus med chauffør til dit næste arrangement, så udfyld formularen, så tager vi fat på dig hurtigst muligt.

Under besked bedes du venligst angive, hvornår du ønsker at leje bussen, hvor vi skal kører fra og til, samt hvor mange i er.

'Fornavn' er obligatorisk.
'Efternavn' er obligatorisk
Indtast venligst en korrekt e-mailadresse.

Hos Abildskou A/S er et højt serviceniveau og en vognpark af høj kvalitet altid det bedste udgangspunkt for at løse enhver opgave.