Menu

Busudlejning hos Abildskou

Skal du arrangere en dagstur rundt i Danmark, sørge for busserne til årets skiferie eller sikre at skoleudflugten går gnidningsfrit?

Så er du havnet på den rigtige side. Faktisk kan vi sørge for transporten til det meste, og vi elsker at tage imod henvendelser på leje af turistbusser, så vi kan tage en snak om hvilken bus, der passer til netop jeres behov.

Vi har mange års erfaring, og vores turistbusser har høj komfort med bl.a. WiFi, ladestik og køleskab. Så er grundlaget for en fantastisk bustur lagt.

Hvad koster det at leje en bus?

Prisen på leje af en bus afhænger bl.a. af, hvor turen går hen, hvor mange dage buslejen strækker sig over og ikke mindst, hvilken størrelse bus du vil leje. Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af en af vores busser med chauffør, så kontakt os venligst via formularen i bunden af siden, via mail eller over telefonen.

+45 70 210 888
mail@abildskou.com

3 gode grunde til at leje en bus

Busudlejning kan være en jungle at finde rundt i, så vi har sørget for at samle alle de informationer, som du har brug for, når du skal leje en bus, her på siden.

Det kan f.eks. være nyttigt at vide, at en turistbus er en fælles betegnelse for alle busser, som ikke kører almindelig rutekørsel. Det vil sige, at når du vil leje en bus, så skal du ikke lade dig skræmme af, at det bliver kaldt leje af turistbus, det er nemlig det samme.

Nedenfor har vi samlet tre gode grunde til at leje en bus.

Lej en bus til en stor gruppe

Hyggen er i top, humøret højt, men hov, hvem skal nu køre, og hvor mange biler skal vi have, for at vi alle kan komme med?

Du har måske stået i lignende situation og ved, hvor stort puslespillet er, hvis I er en gruppe på 16 eller måske endda 50, der skal på tur.

Her kommer vores busudlejning ind i billedet – Lej en bus og slip for bekymringerne. I kan snildt leje en bus til store grupper hos os, da vores turistbusser har plads til 77 personer, og vi har mange af vores komfortable turistbusser, så vi finder helt sikkert en løsning til jer.

Du kan f.eks. booke en bus til jeres næste firmaarrangement eller lej en bus til at køre jer til koncert i samlet flok.

Lej en bus med chauffør

Lej en bus med chauffør så du og dine medrejsende kan ankommet udhvilet til jeres destination. Om destinationen er skiferie i Wagrain, eller det er en sjov dag i Djurs Sommerland, så er det fantastisk at læne sig tilbage i turistbussens sæde og lade sig fragte, så øjenlåg og resten af kroppen er udhvilet ved ankomst. Du får mere overskud og mere ud af dagen – det er win-win.

Vores buschauffører er meget kompetente og sørger dagligt for, at passagerer kommer trygt fra A til B. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og bare nyde turen.

Lej en turistbus og få råd til mere sjov

Det lyder måske skørt, at når du lejer en stor bus, så sparer du rent faktisk penge, men den er god nok. Tænkt på, hvor mange biler der skal til, hvis I er en gruppe på 30, der skal på tur sammen. Det kræver meget benzin, kun lidt plads til bagage, og måske er der ikke nok, der ejer deres egen bil.

Her kommer leje af bus ind i billedet. Fylder I den lejede turistbus godt op, så er der med garanti sparet på pengepung, men faktisk også på miljøregnskabet. Længere nede på denne side kan du læse om, hvad vi ved Abildskou gør for, at vores busudlejning bliver grønnere.

Vores busser

Turistbusser med op til 77 pladser

  • Alle med WC
  • Klimaanlæg
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Ladestik (USB/220V)
  • WiFi

Kør grønnere med Abildskou

Verden er i konstant forandring, og vi vil gerne være med til at sikre en endnu bedre fremtid. Derfor har vi høje ambitioner på vores egne vegne, hvilket bl.a. omfatter, at vi vil mindske det klimaaftryk, som vi efterlader i busudlejningsbranchen.

Når du lejer en bus hos Abildskou, har du derfor mulighed for at køre med HVO Biodiesel og dermed spare op til 90 % på Co2-udledningen. Så kan du leje en bus med god samvittighed.

HVO Biodiesel er 100 % biologisk og består f.eks. af madaffald (animalsk affaldsfedt fra fødevareindustrien, fiskeolie fra affaldsfisk, vegetabilske olier, brugt madolie, restprodukter fra majs, certificeret palmeolie, rapsolie, sojabønneolie, camelinaolie, jatrophaolie og meget andet). Det er derfor et godt alternativ til almindelig diesel.

Alle vores turistbusser er udstyret med Euro 6 motorer, hvilket betyder, at der ikke er nogen udledning af partikler eller NOx'er. Med andre ord - hvis du lejer en turistbus hos Abildskou, bliver dit klimaaftryk forsvindende lille.

Lej en bus med chauffør

Hos os kan du kun leje en bus med chauffør, så du trygt kan blive kørt fra A til B og naturligvis retur igen. Lej en bus med chauffør i Århus, hvor vores hovedkontor ligger. Vi kører også gerne hen til jer.

Vores chauffører er behjælpelige og kompetente, for det er vigtigt for os, at du og dine medrejsende får en rigtig god start og ikke mindst en lige så god slutning på jeres rejse med bus.

Brug kontaktformularen nedenfor og bliv endnu klogere på leje af bus med chauffør.

Indhent tilbud på leje af bus

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en bus med chauffør, skal du blot udfylde formularen, og så tager vi fat på dig hurtigst muligt.

Under besked bedes du venligst angive, hvornår du ønsker at leje bussen, hvor vi skal køre fra og til, samt hvor mange i er.

'Fornavn' er obligatorisk.
'Efternavn' er obligatorisk
Indtast venligst en korrekt e-mailadresse.

Hos Abildskou A/S er et højt serviceniveau og en vognpark af høj kvalitet altid det bedste udgangspunkt for at løse enhver opgave.