Menu

Lej en minibus hos Abildskou

Mangler du transport til en begivenhed? Den perfekte karet til den sjove polterabend? Den hyggelige fragt til den næste, store koncert? Så lej en minibus med chauffør!

Vi råder over en hel flåde af minibusser, der står klar til, at bringe dig rundt i landet. Det er praktisk, let og smart at leje en minibus, da den fjerner alle praktikbekymringer fra dine skuldre. Ikke flere tanker om at finde parkeringspladser til jer alle, ikke flere GPS-mareridt - og ingen sort samvittighed. Hvis du vælger at leje en minibus, vælger du nemlig også grøn transport. 

En minibus fra Abildskou er et godt valg for dig, der ønsker let og behagelig transport.

Udover at leje minibusser ud ejer Abilskou også datterselskabet Aarhus Minibusser. Læs mere om det nederst på siden!

Vil du gerne have en pris på en minibus?

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af en af vores minibusser med chauffør, så kontakt os venligst via formularen i bunden af siden, via mail eller over telefonen.

+45 70 210 888
mail@abildskou.com

Minibus med chauffør

Hos os følger der altid en dygtig chauffør med, når du lejer en af vores minibusser. Chaufføren kender bussen ud og ind og kan hjælpe med at alle kommer ordentligt på plads. Han/hun sørger for at hente jer det aftalte sted på det aftalte tidspunkt, og med ham eller hende ved rattet kan I bare læne jer tilbage og nyde turen.

Tre fordele ved en minibus med chauffør

  1. I behøver ikke at gruble over at finde en parkeringsplads. I bliver blot sat af, og så er det op til chaufføren at finde et sted at give bussen et hvil.
  2. Udflugten begynder allerede idet, I placerer jer i sæderne: ingen spildtid på solotransport til traktortrækket, svømmetræffet eller strikkeworkshoppen. Bare ren kvalitetstid med venner/kollegaer/familie, mens bussen suser sikkert afsted.
  3. Hvis valget falder på en minibus som transportmiddel, falder valget også på grøn transport. Når du lejer en bus hos Abildskou, har du nemlig mulighed for at køre med HVO Biodiesel, hvormed du sparer op til 90 % på Co2-udledningen.

Fortæl mere om jeres minibusser!

Selvfølgelig, det kommer her!

Vores minibusser kan have mellem 9 og 17 sæder. Det er muligt at fjerne sæder, så der er plads til eksempelvis en kørestol.

Alle vores minibusser har klimaanlæg og står klar til at køre jer afsted.

Indhent tilbud på leje af minibus

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en minibus med chauffør til din næste koncert, så udfyld formularen, så tager vi fat på dig hurtigst muligt.

Under besked bedes du venligst angive, hvornår du ønsker at leje bussen, hvor vi skal kører fra og til, samt hvor mange i er.

'Fornavn' er obligatorisk.
'Efternavn' er obligatorisk
Indtast venligst en korrekt e-mailadresse.

Aarhus Minibusser

Aarhus Minibusser udfører specialkørsel for Aarhus Kommune. Selskabet er ejet og drevet af Moove Group

Aarhus Minibusser råder over en flåde på 40 minibusser, der står klar til at køre dig fra a til z. Vi sikrer, at det så vidt muligt er de samme chauffører, der henter og bringer og gør kørslen let og lige til.

Vi glæder os til at køre dig!

Kontakt Moove Group på telefon 70 70 50 51.

Hos Abildskou A/S er et højt serviceniveau og en vognpark af høj kvalitet altid det bedste udgangspunkt for at løse enhver opgave.