Menu

Arranger en skitur med bus

Kan du også fornemme det? Den knitrende sne på de præparerede pister, solens stråler i den frostklare luft og suset ned ad pisterne – Alperne og de nordlige bjergkæder kalder!

Men før du kan indtage pisterne, skal du frem til skidestinationen, og det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vores store turistbusser er perfekte og komfortable på den nogle gange lange rejse ned igennem Europa eller op igennem vores nabolande i norden.

Sikre transport til årets skiferie

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af en af vores busser med chauffør, så kontakt os venligst via mail, over telefonen eller tryk på knappen her under.

+45 70 210 888
mail@abildskou.com

Bus til skiferie

Vores store busser har plads til op til 77 personer og er derfor oplagte til transport på skiferier.

Busserne indeholder:

  • WC
  • Ladestik (USB/220V)
  • WiFi
  • Klimaanlæg
  • Køleskab
  • Kaffemasike

Skiferie med bus til Sverige og alle andre skidestinationer

Vi sørger gerne for transporten på skiferien, uanset hvilken skidestination I skal prøve af i år. Hvis skituren går til Alperne, kan I f.eks. leje en bus til Østrig eller Frankrig, hvor pisterne er lange, bjergene høje og der er garanti for rigtig god afterski, så dagens skiløb kan rundes af med et ekstra højt humør. 

I kan også leje en bus til Sverige og Norge, hvor hygge og flotte snelandskaber står højt på listen over særlige kendetegn for skiferie i norden.

Lej en skibus ved Abildskou og lad vores kompetente chauffører transportere jer på jeres skiferie. En skiferie med bus giver nemlig langt større frihed, end hvis man skal skiftes til at køre i bil. Derudover kan I være en eller flere store grupper, der kan rejse sammen og nyde godt af det sociale fællesskab hele vejen på ski. Behøver vi at nævne, at I selvfølgelig også nemt kan få egne ski og snowboard med, hvis I lejer en bus til ski?

Hvorfor leje en bus til skiferie?


3 gode grunde til at leje en bus til skiferie:

  1. Få alt dit udstyr med

  2. Ankom udhvilet

  3. Rejs i samlet flok og glæd jer sammen

Book transport til skiferie

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en bus med chauffør til årets skiferie så udfyld formularen, og så tager vi fat på dig hurtigst muligt.

'Fornavn' er obligatorisk.
'Efternavn' er obligatorisk
Indtast venligst en korrekt e-mailadresse.

Hos Abildskou A/S er et højt serviceniveau og en vognpark af høj kvalitet altid det bedste udgangspunkt for at løse enhver opgave.