Menu

Så nemt er det at leje en bus som forening

Skal du på tur med dit håndboldhold, fodboldklub eller en helt tredje forening, så står vi klar til at hjælpe. Vi skræddersyr leje af busser, så det passer til de behov, I har på jeres foreningstur.

Fordelen ved at leje en bus til ture med foreninger er den høje komfort. Det er nemlig hurtigt at få et tilbud, der er ikke nogen fra foreningen, der skal koordinere egen transport, og til sidst men ikke mindst, så kan hele foreningen rejse sammen i bussen. Så er I sikret et rigtig godt udgangspunkt for jeres foreningstur.

Priser

Prisen på busleje til foreninger varierer bl.a. alt efter antallet af busser og længde på jeres foreningstur. Det er dog helt sikkert, at vi laver et tilbud, der passer præcis til jeres forening.

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af en af vores busser med chauffør, så kontakt os venligst via formularen i bunden af siden, via mail eller over telefonen.

+45 70 210 888
mail@abildskou.com

Ankom med stil

Vores turistbusser har plads til 77 personer og byder på følgende bekvemmeligheder:

  • WC
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Ladestik (USB/220V)
  • WiFi
  • Klimaanlæg

Lej en bus til fodboldklubben

Rejs med manér når fodboldklubben skal på tur. Om I skal med bus på fodboldferie eller køre sammen i bus til turneringer og kampe, så står vi klar til at køre jer lige til døren. Holdånden er stærk og det sociale vigtigt, når man drager afsted til fodboldkamp. Vil I bevare den hele vejen til sejer, kan I leje en bus til jeres fodboldklub, så I kan følges i samlet flok.

Lej en stor bus så flere hold fra fodboldklubben kan følges ad, eller lej en minibus til jeres fodboldhold.

Lej en minibus

Vi har også en løsning til den mindre forening, som skal på tur - Lej en minibus til foreningsturen med plads til 17 personer.

I bliver kørt sikkert fra A til B med Aarhus Minibusser samtidig med, at I kan bevare det gode fællesskab på hele turen.

Du kan læse mere om leje af minibus til foreninger.

Nemt og hurtigt - unikt tilbud på vej til dig

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en bus med chauffør til din næste foreningstur, så udfyld formularen, så tager vi fat på dig hurtigst muligt.

'Fornavn' er obligatorisk.
'Efternavn' er obligatorisk
Indtast venligst en korrekt e-mailadresse.

Hos Abildskou A/S er et højt serviceniveau og en vognpark af høj kvalitet altid det bedste udgangspunkt for at løse enhver opgave.